2681072162 6973303504 Μαξίμου Γραικού 3 - Άρτα info@be-green.gr

ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΛΙΠΟΥΣ * FATCRACKER 07/05

Συσκευασία: 500g

Είναι μείγμα ενζύμων και επιλεγμένων μη παθογόνων βιολογικών καλλιεργειών το οποίο διασπά το λίπος σε οργανικές ουσίες οι οποίες χάνουν τις αρνητικές ιδιότητες των λιπών (καταργεί τις υδρόφοβες ιδιότητες). Έτσι εμποδίζει τη συσσώρευση λίπους στα συστήματα αποχέτευσης  και στα εσωτερικά τοιχώματα των σωληνώσεων. Εμποδίζει την σκλήρυνση του λίπους στις λιποπαγίδες και την φραγή στους σωλήνες εκροής. 

Πλεονεκτήματα:

 - Υγροποιεί το συσσωρευμένο λίπος στα αποχετευτικά συστήματα / λιποπαγίδες και διευκολύνει την εκροή τους
- Διατηρεί καθαρές αποχετεύσεις
- Αβλαβές για το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται
- Ακίνδυνο για το περιβάλλον
- Εύκολος χειρισμός
- Ακίνδυνο για τις σωληνώσεις
- Αποτρέπει την διάβρωση των σωληνώσεων

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία: 

 Για κάθε χρήση χρησιμοποιούμε 50g της συσκευασίας , τα οποία  διαλύονται   σε 2 λίτρα  χλιαρό  νερό (20°C - 30 °C ) και το αφήνουμε να δράσει για 15-20 λεπτά. Το έτοιμο διάλυμα το ρίχνουμε στην προβληματική αποχέτευση. Η διαδικασία αυτή να εκτελείται κατά το διάστημα της νύχτας ή τις μη εργάσιμες ημέρες. Επαναλαμβάνουμε σε περίπτωση επανεμφάνισης του προβλήματος από συσσώρευση λίπους ,η προληπτικά κάθε 3-6 μήνες.

Σημείωση: Κατά τη παρασκευή του διαλύματος μη χρησιμοποιείται μεταλλικά δοχεία και αντικείμενα! Όταν εφαρμόζετε το προϊόν μη χρησιμοποιείται απολυμαντικά προϊόντα καθαρισμού αποχετεύσεων.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΥΣΗΤιμή: 145,10 €

Πίσω