2681072162 6973303504 Μαξίμου Γραικού 3 - Άρτα info@be-green.gr

 

Συσκευασία: 50g

Το προϊόν είναι ελεγμένο από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Γεωργικής Μηχανικής σαν μία από τις καλύτερες διαθέσιμες τεχνικές BAT (Best Available Techniques) στην λειτουργία μεγάλων βιομηχανικών και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.
Συνιστάται από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Γεωργικής Μηχανικής της Πράγας ως βιοτεχνολογικό προϊόν το οποίο μειώνει την περιεκτικότητα αμμωνίας και δυσοσμίας.

Ειδικά δημιουργημένο μείγμα μη παθογόνων βακτηρίων και ενζύμων, κατάλληλο για την αποσύνθεση ζωικών λυμάτων. Μειώνει σε επιτρεπτά όρια τη περιεκτικότητα αμμωνίας στην ατμόσφαιρα εξασφαλίζοντας υγιή παραγωγή και καλύτερη εκτροφή ζώων σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα:

- Μειώνει σημαντικά την περιεκτικότητα αμμωνίας σε κλειστούς χώρους
- Εξαλείφει ανεπιθύμητες οσμές σε σχέση με την αμμωνία
-  Εξαφανίζει την αναπνευστική δυσχέρεια των ζώων
-  Βελτιώνει την γενική κατάσταση υγείας των ζώων
-  Επιταχύνει σημαντικά την αποσύνθεση της κοπριάς(η αποσύνθεση της κοπριάς γίνεται μέσα σε 2-3 μήνες και δεν θεωρείται ως επικίνδυνο λύμα)
- Ρευστοποιεί την κοπριά έως 20%
-  Βελτιώνει την εκροή των λυμάτων απαλλαγμένων από τα στέρεα υπολείμματα στα κανάλια των αποβλήτων.

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία: Σε πλαστικό δοχείο και σε χλιαρό νερό ανακατεύουμε (από 1 kg προϊόντος ετοιμάζουμε έως και 100 L διάλυμα) περιμένουμε 30 λεπτά να δράσει και να πολλαπλασιαστούν οι μικροοργανισμοί. Το έτοιμο διάλυμα μπορούμε να το ψεκάσουμε σε δάπεδα των εκτροφείων. Για τους χοίρους η δόση τον πρώτο μήνα είναι 4g ανά εβδομάδα για 1 ζώο βάρους 60kg. Στις αγελάδες η συνιστώμενη δόση είναι 50g για 25m2 δαπέδου, στα πτηνά 60g για 25m2 του εμβαδού του καναλιού περιττωμάτων ή στη βαθιά στρώση του άχυρου. Για θεραπεία περίπου 30m2χρειάζονται 30-40 L χλιαρό νερό. Το Sannisty μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για θεραπεία καναλιών και προβληματικών δεξαμενών. Με τη βοήθεια του πρόσθετου αερισμού εξαλείφει τη δυσοσμία και σημαντικά επιταχύνει τη διαδικασία της αποσύνθεσης. Στους επόμενους μήνες οι δόσεις σταδιακά μειώνονται.

 Κατά τη παρασκευή του διαλύματος μη χρησιμοποιείται μεταλλικά δοχεία και αντικείμενα!   

Το προϊόν είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο, τα φυτά και τα ζώα.                         

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΥΣΗ


 

16,20 €