2681072162 6973303504 Μαξίμου Γραικού 3 - Άρτα info@be-green.gr

 

Συσκευασία: 500ml

Βιολογικό προϊόν που περιέχει φυσικά ένζυμα, το οποίο προορίζεται για την πρόληψη της δημιουργίας της μούχλας και καταπολεμά την ανάπτυξή της σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως τοιχώματα, σκυρόδεμα, υφάσματα, συνθετικές επιφάνειες, πλακάκια κλπ.

Το προϊόν δεν προκαλεί  ζημία στις επιφάνειες που χρησιμοποιείται, δεν αφήνει λεκέδες, δεν αλλοιώνει τα χρώματα, δημιουργεί εχθρικό έδαφος στη μούχλα. Δεν περιέχει καμία χημική ουσία βλαβερή στην υγεία (όπως φορμαλδεΰδη), δεν δημιουργείται δυσάρεστη μυρωδιά με τη χρήση του.

Είναι μη τοξικό, για αυτό το λόγο είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση, δημόσιους  χώρους, χώρους υγείας, βιομηχανίες  τροφίμων, σουβάδες  εσωτερικών χώρων και ψυγεία και καταψύκτες.

Οδηγίες χρήσης: στο σημείο όπου εμφανίστηκε η μούχλα ψεκάζουμε και μετά από 24 ώρες δράσης του προϊόντος σκουπίστε το σημείο με υγρό πανάκι και βουρτσίστε το. Μετά τη χρήση και όταν στεγνώσει η επιφάνεια (πχ τοίχος) μπορεί να βαφεί μέσα σε 30 μέρες.

Κατά προτίμηση να χρησιμοποιηθεί προϊόν βαφής κατά της μούχλας. Σε περίπτωση επανεμφάνισης της μούχλας επαναλαμβάνουμε τον ψεκασμό. Είναι αβλαβές για τοίχους, μέταλλα, πλαστικές επιφάνειες, σμάλτο, καλύμματα, υφάσματα κλπ. Δεν αφήνει λεκέδες, δεν ασπρίζει!

Δοσολογία: για ψεκασμό πχ 1m² μολυσμένης περιοχής χρειάζονται 50-100 ml προϊόντος.

 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΥΣΗ


Τιμή: 18,60 €

Πίσω