2681072162 6973303504 Μαξίμου Γραικού 3 - Άρτα info@be-green.gr

 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ * OxyBreak 02

Συσκευασία: 50g

Βιολογικό προϊόν κατάλληλο για  βιολογικό καθαρισμό. Είναι μείγμα ωφέλιμων μη παθογόνων μικροοργανισμών προορισμένων να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία του οικιακού βιολογικού καθαρισμού και το σταδιακό καθαρισμό του με τη βοήθεια μικροβιολογικών καλλιεργειών. Το προϊόν επιταχύνει σημαντικά τη διάσπαση της οργανικής μάζας (καθώς και το χαρτί υγείας), μειώνει τον όγκο των λυμάτων. Εξαφανίζει τη δυσοσμία. Η ιδιότητά του ,να καταπολεμά τα αρνητικά   χαρακτηριστικά του λίπους εμποδίζει το άφρισμα και έτσι ο οικιακός βιολογικός καθαρισμός λειτουργεί χωρίς προβλήματα - ΑΕΡΟΒΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία: Το περιεχόμενο της συσκευασίας 50g είναι η αρχική δόση για τον  βιολογικό καθαρισμό χωρητικότητας 4-10 ατόμων . Τους επόμενους μήνες η δοσολογία μειώνεται στη δόση συντήρησης που είναι ένα κουτάλι της σούπας ( περίπου 10g ) τον μήνα. Διαλύστε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε 2 λίτρα χλιαρό νερό (20-30 °C ), μετά από 25-30 λεπτά δράσης αδειάστε το διάλυμα στη λεκάνη του WC(τραβάμε το καζανάκι) η αδειάστε απευθείας στον βιολογικό καθαρισμό. Και οι μειωμένες δόσεις είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθούν σε χλιαρό νερό για 25-30 λεπτά. Οι τακτικές μηνιαίες δόσεις θα βοηθήσουν στη διασφάλιση της άοσμης και ομαλής λειτουργίας όλων των αποχετευτικών συστημάτων στις  οικίες , εξοχικές κατοικίες, βιομηχανίες τροφίμων, δημόσιες υπηρεσίες , ξενοδοχειακές μονάδες , πλοία , σκάφη,  εργοτάξια, κ.λπ. 

 Για την προετοιμασία του διαλύματος μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά δοχεία και αντικείμενα!

Σημαντικό:Μετά την εφαρμογή του προϊόντος είναι απαραίτητο να ελαττωθεί η χρήση χημικών συμπυκνωμένων απολυμαντικών και οξέων. Απαγορεύεται η τοποθέτηση αρωματικών με χλώριο στη λεκάνη του WC. Το προϊόν είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο, τα ζώα, το περιβάλλον και τα φυτά.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΥΣΗ


 

Τιμή: 16,20 €

Πίσω