2681072162 6973303504 Μαξίμου Γραικού 3 - Άρτα info@be-green.gr

 

Συσκευασία: 500m

Οικολογικό προϊόν το οποίο περιλαμβάνει φυσικά ένζυμα. Εξυπηρετεί την αφαίρεση της δυσοσμίας η οποία δημιουργείται π.χ. με την αποσύνθεση τροφίμων, εμετών, ούρων, περιττωμάτων, ζωικών λυμάτων, από χυμένο γάλα και απ' όλες τις αποσυνθεμένες ουσίες οργανικής προέλευσης.

Προορίζεται για οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως υφάσματα, χαλιά, ταπετσαρίες, σουβάδες, τοίχους, σκυρόδεμα, ξύλα, συνθετικές επιφάνειες, πλακάκια κλπ. Δεν προκαλεί βλάβη στην επιφάνεια που χρησιμοποιείται, δεν αφήνει λεκέδες, δεν ξεβάφει τα χρώματα.

Την οσμή δεν την καλύπτει, αλλά την εξοντώνει με τα ένζυμα, τα οποία διασπούν οποιαδήποτε ουσία οργανικής προέλευσης, με αποτέλεσμα να εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές . Είναι μη τοξικό και για αυτό τον λόγο είναι κατάλληλο για οικίες, δημόσιους χώρους, χώρους υγείας (νοσοκομεία κλπ.), βιομηχανίες τροφίμων, σούπερ μάρκετ, ψυγεία και καταψύκτες.

Οδηγίες χρήσης: Εάν έχουν μολυνθεί από δυσάρεστη μυρωδιά επιφάνειες, τότε ψεκάζουμε το STOP ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ απευθείας πάνω στο σημείο, αφού αφαιρέσουμε πρώτα με ένα στεγνό πανάκι τη σκληρή βρωμιά όσο περισσότερο γίνεται. Αφήστε το προϊόν να δράσει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ή ακόμα καλύτερα για ένα 24ωρο, εάν αυτό είναι δυνατόν.

Για να αφαιρεθεί η δυσάρεστη οσμή από την ατμόσφαιρα, ψεκάστε ελαφρά με το προϊόν στον αέρα και αφήστε το να ενεργήσει. Συνιστούμε αν είναι δυνατόν να εξασφαλίσετε κάποια ελάχιστη κίνηση του αέρα στην περιοχή που θεραπεύεται, όπως ένα ελάχιστα ανοιχτό παράθυρο.

Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατόν, ψεκάζουμε το προϊόν απλώς στον αέρα. Κατάλληλο για τοίχους, μέταλλα, πλακάκια, μουσαμάδες, ταπετσαρίες, συνθετικές επιφάνειες, υφάσματα κλπ. Δεν αφήνει λεκέδες, δεν αλλοιώνει  τα χρώματα.

Δοσολογία: Για ψεκασμό 1m² μολυσμένης περιοχής χρειάζονται 50 ml προϊόντος ανάλογα με την ένταση της δυσοσμίας.                                                                             

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΥΣΗ


 

Τιμή: 18,60 €

Πίσω