2681072162 6973303504 Μαξίμου Γραικού 3 - Άρτα info@be-green.gr

ΚΟΜΠΟΣΤ - OXYGENATOR 04/05

Συσκευασία: 500g

Μείγμα μη παθογόνων μικροβιολογικών καλλιεργειών και ενζύμων το οποίο αποσυνθέτει οικολογικά οποιαδήποτε οργανικά κατάλοιπα φυτικής και οργανικής προέλευσης. Επιταχύνει σημαντικά την αποσύνθεση. Επεξεργάζεται αποτελεσματικά το κομμένο χόρτο, φύλλα, κλαδιά (τρίματα κλαδιών) και οποιαδήποτε κηπευτικά, οικιακά και βιομηχανικά οργανικά λύματα. Αντοχή στην θερμοκρασία < 60°C.

Προϊόν ελεγμένο από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Γεωργικής Μηχανικής σαν μία από τις καλύτερες διαθέσιμες τεχνικές BAT (Best Available Techniques- Βέλτιστες Διαθέσιμες Τεχνικές ) στην λειτουργία μεγάλων βιομηχανικών και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων. Συνιστάται από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Γεωργικής Μηχανικής της Πράγας ως βιοτεχνολογικό προϊόν το οποίο μειώνει την περιεκτικότητα αμμωνίας και δυσοσμίας. Μειώνει σε επιτρεπτά όρια τη περιεκτικότητα αμμωνίας στην ατμόσφαιρα.

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία:

Το περιεχόμενο της συσκευασίας  500g  έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί μέχρι 50m3 φυτικής ύλης. Το περιεχόμενο της συσκευασίας (ανάλογα με την ανάγκη)  ενεργοποιείται σε χλιαρό νερό (20°C - 30 °C ), προτιμότερο είναι να χρησιμοποιηθεί πλαστικό δοχείο (100 λίτρων ), και μετά από 20 λεπτά αδειάζουμε το διάλυμα (ψεκάζουμε)  στο λιπασματοποιημένο υλικό.

Σε φρεσκοκουρεμένο χόρτο εξαιτίας της ζύμωσης ανεβαίνει η θερμοκρασία πάνω από 60 °C και για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε το διάλυμα μετά την πέμπτη μέρα.

- το κομπόστ ολοκληρώνετε στης επόμενες 8-10 εβδομάδες και είναι έτυμο προς χρήση.

Προσοχή:                                                                             

Κατά την  προετοιμασία του διαλύματος μη  χρησιμοποιείτε μεταλλικά δοχεία και αντικείμενα! Το υπόστρωμα να διατηρείται πάντα υγρό. Η κομποστοποίηση πρέπει να ξεκινά σε θερμοκρασίες τουλάχιστον +10 °C

Το προϊόν έχει εγκριθεί από το Κρατικό ινστιτούτο υγείας της Πράγας. 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΥΣΗΤιμή: 128,35 €

Πίσω