2681072162 6973303504 Μαξίμου Γραικού 3 - Άρτα info@be-green.gr

ΦΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ * SANNIFRESH 15

Συσκευασία: 1L

Υγρό βιολογικό προϊόν το οποίο αντικαθιστά απόλυτα τα χημικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στις φορητές τουαλέτες - ανοιχτού τύπου.

 Παράγεται από επιλεγμένα ένζυμα τα οποία διαλύουν και αποσυνθέτουν οργανικά κατάλοιπα που βρίσκονται στη διαδικασία της σήψης, στις τουαλέτες, σε στεγνές και φορητές, σε τουαλέτες πλοίων, αεροπλάνων, τροχόσπιτων, λεωφορείων και εργοταξίων.Αφαιρεί τη δυσοσμία από τις τουαλέτες! Το Sannifresh δεν περιέχει χημικά, είναι εντελώς βιοδιασπώμενο, έχει θετική επίδραση στη λειτουργία των σηπτικών δεξαμενών και των συστημάτων αποχέτευσης, δεν είναι καταστροφικό για τις επιφάνειες, δεν προκαλεί ρύπανση των υδάτων. Είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο και τα ζώα. Αβλαβές για το περιβάλλον. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δεξαμενές τουαλέτας όπου η περιορισμένη ροή του νερού προκαλεί δυσοσμία. Οι τουαλέτες παραμένουν καθαρές και χωρίς δυσάρεστες οσμές. Συμπυκνωμένο! Το  Sannifresh δεν περιέχει φορμαλδεΰδη!

Εμφάνιση: Μπλε υγρό υψηλού βαθμού συμπύκνωσης, ακίνδυνο σε τυχόν επαφή με το δέρμα.

Διάλυση: Το προϊόν διαλύεται σε νερό 1:10

Δοσολογία: Καθαρίστε πολύ καλά το δοχείο της χημικής τουαλέτας και εξαφανίστε κάθε ίχνος χημικών ουσιών. Εξαφανίστε κάθε ίχνος φορμαλδεΰδης. Ακολουθείστε την οδηγία και αραιώστε σε νερό το συμπυκνωμένο Sannifresh σε αναλογία 1:10. Για ανοιχτές τουαλέτες αδειάζετε το αραιωμένο διάλυμα περίπου 5cm στρώσης στο πάτο της λεκάνης. Για κλειστές τουαλέτες με δεξαμενή αδειάζετε το διάλυμα απευθείας στο δοχείο εφοδιασμού.

Συσκευασία: 1L 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΥΣΗ 


 

24,30 €