2681072162 6973303504 Μαξίμου Γραικού 3 - Άρτα info@be-green.gr

ΒΙΟ- ΓΕΜΙΣΗ * Sanni SMART 23

 

Συσκευασία: 1 L

Η  ΒΙΟ γέμιση  Sanni SMART  προορίζεται  για φορητές , κλειστού  τύπου τουαλέτες με τριπλή δράση.  

Αντικαθιστά  την χρήση της  χημείας:

- Διασπά στερεά και υγρά λύμα

- Αποτελεσματικά εξοντώνει την  δυσάρεστη  οσμή και  μετά τη χρήση, αφήνει ευχάριστο  άρωμα  

- Ελαχιστοποιεί  την παρουσία των ανεπιθύμητων εντόμων (μύγες, κουνούπια …)

 Το Sanni SMART  είναι νέο, αποτελεσματικό  με  ISO  πιστοποιημένο βιολογικό  προϊόν.

 Η  βάση του είναι  μοναδικά   φυσικά  υγρά  ενζυμα , συμπληρωμένα  από  ειδικό  συστατικό  αρώματος  με ισχυρή επίδραση .Είναι  σχεδιασμένο για να υγροποιεί και να μειώνει ταχύτατα  τον όγκο των στερεών οργανικών λυμάτων   και να αφαιρεί  τις δυσάρεστες οσμές από τα οργανικά λύματα  στις  φορητές  και τύπου κοντέινερ τουαλέτες .Αποτρέπει να δημιουργηθεί οργανικό πουρί στις λεκάνες  των WC.

Αντικαθιστά τις χημικές ουσίες στην διάσπαση των  λυμάτων. Με την δράση του  δεν προσελκύει ανεπιθύμητα έντομα  και  μετά τη χρήση, αφήνει ένα  ευχάριστο άρωμα.  

ΕΦΑΡΜΟΓΗ στα πλοία , σκάφη, τροχόσπιτα , αεροπλάνα, τρένα , φορητές τουαλέτες , εργοτάξια, ορυχεία.  Κατάλληλο επίσης  εκεί  όπου έχει αυτόματες συσκευές απολύμανσης wc - οικίες  , χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος ( νοσοκομεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ταβέρνες  κ.λπ.).

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ, που σημαίνει, ότι η χρήση του προϊόντος είναι ασφαλής  και η καταστροφή του δεν μολύνει το περιβάλλον. Μπορεί με ασφάλεια να επεξεργαστεί στους βιολογικούς καθαρισμούς και επίσης στην κομποστοποίηση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΥΣΗ


 

25,10 €