2681072162 6973303504 Μαξίμου Γραικού 3 - Άρτα info@be-green.gr

 

Συσκευασία: 50g

Μείγμα μη παθογόνων μικροβιολογικών καλλιεργειών και ενζύμων το οποίο αποσυνθέτει οικολογικά οποιαδήποτε οργανικά κατάλοιπα φυτικής και οργανικής   προέλευσης. Επιταχύνει σημαντικά την αποσύνθεση. Επεξεργάζεται αποτελεσματικά το κομμένο χόρτο, φύλλα, κλαδιά (τρίματα κλαδιών) και οποιαδήποτε κηπευτικά και οικιακά βιολογικά λύματα. Αβλαβές για το περιβάλλον.

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία:Το περιεχόμενο της συσκευασίας 50g έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί μέχρι 5m3φυτικής ύλης. Το περιεχόμενο της συσκευασίας (ανάλογα με την ανάγκη)  ενεργοποιείται σε χλιαρό νερό (20-30 °C ), προτιμότερο είναι να χρησιμοποιηθεί πλαστικό δοχείο (10 L), και μετά από 20 λεπτά αδειάζουμε το διάλυμα (ψεκάζουμε)  στο λιπασματοποιημένο υλικό. Σε φρεσκοκουρεμένο χόρτο εξαιτίας της ζύμωσης ανεβαίνει η θερμοκρασία πάνω από 60οC και για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε το διάλυμα μετά την πέμπτη μέρα.

- μετά από την εφαρμογή του διαλύματος συνιστάτε στης επόμενες 2-3 ημέρες μια ανάδευση
- η δράση των μικροοργανισμών δεν μειώνεται αρκεί η κομποστοποίηση να έχει την απαιτούμενη υγρασία.
- το κομπόστ ολοκληρώνετε στης επόμενες 8-10 εβδομάδες και είναι έτυμο προς χρήση.Η συσκευασία 50g χρησιμοποιείται και για τη δημιουργία ψηλού υποστρώματος σε εμβαδόν 25 m2 (ενεργοποίηση σε 25 L νερού).

Προσοχή: Κατά την  προετοιμασία του διαλύματος μη  χρησιμοποιείτε μεταλλικά δοχεία και αντικείμενα! Το υπόστρωμα να διατηρείται πάντα υγρό. Η κομποστοποίηση πρέπει να ξεκινάει σε θερμοκρασίες τουλάχιστον +10 °C .

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΥΣΗ


 

Τιμή: 16,20 €

Πίσω